Feesten

Wij hebben een leuk en gezellig alternatief voor bbq of buffet voor bijvoorbeeld uw familiefeest, bedrijfsfeest, bedrijfsopening, huwelijksfeest, familie- of vriendendag of buurtfeest enz. maar ook voor kerst, sinterklaas of Nieuwjaar.

Denk eens aan vers gebakken frites met snacks, sausjes, uitjes en bittergarnituur of vers gebakken pannenkoeken. Wij komen met een frietwagen of pannenkoekenwagen aan de deur, waarbij iedereen volop kan eten!!!

Dit alles kunnen wij aanbieden voor een zeer schappelijke prijsHoe gaan wij te werk?

Op een afgesproken tijdstip komen wij met de frietwagen en/of de pannenkoekenwagen voorrijden. Binnen 10 minuten kunt u genieten van vers gebakken frietjes en snacks (+/- 8 soorten) en/of diverse pannenkoeken.

Onze frietwagens zijn uitgerust met twee klaptafels waarop we een soort buffetje maken. Hierdoor kan iedereen nagenoeg tegelijk zijn eigen snack of frietje met sausjes zo speciaal maken als ze zelf willen. U kunt vrij gebruik maken van onze sauzen (+/- 8 soorten) en uitjes. We verwachten dat mensen allemaal aanwezig zijn als we beginnen met bakken en samen tegelijk gezellig bij de kraam komen eten. Hoe lang we blijven staan, is afhankelijk van de grootte van de groep. Als dan iedereen voldoende gehad heeft lopen we nog rond met bittergarnituur zodat ook de kleine gaatjes gevuld kunnen worden.

Logo Friture Vogels