Scholen & Verenigingen

Zoekt u een geschikte catering voor een school-, verenigingskamp of feestdag? Denk hierbij aan een 25 jarig bestaan, kerstviering, carnaval, sinterklaas, afscheid leraar(es), bestuurslid, directielid, sportdag of uitgaansdag of gewoon omdat het gezellig en lekker is?


Voor de prijs van +/- € 2,50 per persoon kunnen wij een frites en snack leveren. Ook kunt u van te voren een vaste prijs per persoon afspreken. Hierover contact met ons op.


Onze prijzen worden als volgt berekend : Frites a 2,5 kg per zak, € 12,50 (voor +/- 10 normale porties of 6 grote en alles daartussen). Dit wordt zo berekend zodat kleine en grote porties door elkaar gebruikt kunnen worden.


Snacks kosten € 1,00 keuze uit frikadel, kroket of kaassoufflé. Dit hoeft niet van tevoren opgegeven te worden. Wij bakken en kijken wat er nodig is. Frites en snacks kunnen altijd worden bijgebakken zolang wij aanwezig zijn.Enige van onze voorwaarden: Er wordt van enkele leidinggevenden verwacht te helpen met het uitscheppen van de frites en uitdelen van de snacks. Wij blijven beperkte tijd staan om de prijzen zo laag mogelijk te houden.


Wij kunnen voor ongeveer 500 personen frites en snacks per uur per wagen bakken. Voor schoolfeesten groep 1 t/m 8 komt de prijs (alleen voor de kinderen) op +/- € 2,25 per kind, let op dit is een gemiddelde prijs geen vaste prijs.


Logo Friture Vogels

Er geldt een minimale afname van € 185,- (en brandstofvergoeding van € 15,- binnen de regio) doordeweeks en bij een kampeerboerderij die op onze lijst groepsaccommodaties vermeld staat geldt dit tevens in de weekenden.


Op openbaar terrein dient u zelf voor vergunningen te zorgen.